صفحه اصلی > گزارش تصویری : تأکید فرماندار کوهبنان بر تکریم مردم و حضور مدیران در نماز جمعه

تأکید فرماندار کوهبنان بر تکریم مردم و حضور مدیران در نماز جمعه

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ۷۲ عارف، در جریان مراسم توأم با معرفی مسئول جدید ستاد نماز جمعه و نشست ستاد اقامه نماز در کوهبنان، بر اهمیت تعامل نزدیک مدیران با مردم و ارتقای جایگاه نماز در سازمان‌های دولتی تأکید شد. این نشست که در سالن کنفرانس شهید سلیمانی فرمانداری کوهبنان برگزار گردید، با حضور اعضای شورای اداری، مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای ستاد نماز جمعه با هدف بررسی عملکردها و معارفه رئیس جدید انجام شد.

 

علیرضا خدابخشی، فرماندار کوهبنان، در سخنان خود با محوریت خدمت به مردمان، خاطرنشان کرد که تکریم ارباب رجوع باید به عنوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های روزانه تمامی مسئولان در نظر گرفته شود تا پاسخگویی به نیازهای شهروندان با دقت و سرعت بیشتری انجام گیرد. وی همچنین از مدیران و کارکنان نهادهای مختلف خواست تا با حضور پررنگ در مراسم نماز جمعه و همچنین در میزهای خدمات‌رسانی ادارات، پیوند میان دولت و مردم را مستحکم‌تر کنند.

 

فرماندار کوهبنان در ادامه با ارائه یک توصیه مدیریتی به مدیران ادارات، بر ضرورت رعایت اوقات شرعی در تدوین برنامه‌های اداری تأکید کرد و خواستار شد که از برگزاری جلسات کاری در زمان اذان و اقامه نماز خودداری شود.

 

در این نشست، حجت‌الاسلام حسن ایزدی، امام جمعه کوهبنان، نماز جمعه را بستری حیاتی برای ایجاد شفافیت در امور اداری دانست. وی اظهار داشت که این مراسم فرصتی استثنایی برای مدیران است تا عملکرد خود را مستقیماً به گوش مردم برسانند و شهروندان نیز بتوانند بدون نیاز به واسطه، خواسته‌ها و انتقادات خود را مطرح کنند. وی همچنین بر اهمیت برگزاری پرشورتر نمازهای جماعت در اداراتی که جمعیت کارکنان بیشتری دارند، پافشاری کرد.

 

همچنین حجت‌الاسلام احمدرضا قربانی، دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان، با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان در ۲۶ مرداد و نزدیکی به روز جهانی مسجد در ۳۰ مرداد، بر ضرورت ترویج فرهنگ نماز در دهه فرهنگی تأکید نمود. وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، از جمله نصب تابلوهای حد ترخص در چهار ورودی شهرستان، برگزاری نشست‌های معرفتی در مدارس با مشارکت آموزش و پرورش، برپایی نماز وحدت و گسترش نماز جماعت در ادارات خبر داد.

 

در پایان این مراسم، از تلاش‌های حجت‌الاسلام سید عباس کاظمی قدردانی شد و امیر پورحمزه به عنوان رئیس جدید ستاد نماز جمعه کوهبنان معرفی گردید.

 

انتهای خبر/آراسته

مقالات مرتبط

پیشرفت فیزیکی روکش آسفالت محور کوهبنان به ده‌علی

بخشدار مرکزی کوهبنان در بازدید میدانی از فاز پایانی پروژه روکش آسفالت…

۲۳ شهریور ۱۴۰۵

تأکید بخشدار مرکزی کوهبنان بر نظارت دقیق شوراها

بخشدار مرکزی کوهبنان در نشست هم‌اندیشی با شوراهای اسلامی روستاها، بر ضرورت…

۲۳ شهریور ۱۴۰۵

اجتماع مردم کوهبنان در حمایت از مظلومان

شهروندان انقلابی کوهبنان در صد و نود و پنجمین گردهمایی خود در…

۲۱ شهریور ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید