صفحه اصلی > شهرستان کوهبنان : خاموشی برق، ارتباطات اضطراری کوهبنان را مختل کرده است

خاموشی برق، ارتباطات اضطراری کوهبنان را مختل کرده است

قطع هم‌زمان برق و شبکه‌های ارتباطی در شهرستان کوهبنان و منطقه طغرالجرد، دسترسی شهروندان به تماس‌های اضطراری، اینترنت و شبکه‌های تلویزیونی را با اختلال مواجه کرده و نگرانی‌هایی درباره امدادرسانی در مواقع بحرانی ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری 72عارف ، هم‌زمانی خاموشی‌های برق با قطع آنتن‌دهی تلفن همراه، اینترنت و شبکه‌های تلویزیونی در شهرستان کوهبنان و منطقه طغرالجرد، به یکی از دغدغه‌های جدی شهروندان این مناطق تبدیل شده است.

اجرای برنامه‌های مدیریت بار و قطعی برق در کوهبنان و طغرالجرد، در برخی مواقع با از دسترس خارج شدن شبکه‌های ارتباطی همراه است؛ موضوعی که می‌تواند در شرایط اضطراری، روند اطلاع‌رسانی و امدادرسانی را با اختلال مواجه کند.

این مسئله در شهرستان کوهبنان، با توجه به فعالیت گسترده معادن زغال‌سنگ، سرب و روی و همچنین ترددهای جاده‌ای، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. وقوع حوادثی مانند حوادث معدنی، تصادفات جاده‌ای یا آتش‌سوزی، نیازمند دسترسی سریع شهروندان و نیروهای امدادی به شبکه‌های ارتباطی است و قطع هم‌زمان برق و ارتباطات می‌تواند روند درخواست کمک را با مشکل مواجه کند.

شهروندان کوهبنان و طغرالجرد می‌گویند با قطع برق، در برخی مناطق آنتن‌دهی تلفن همراه اپراتورهای همراه اول و ایرانسل نیز دچار اختلال یا قطعی می‌شود و دسترسی به اینترنت نیز از بین می‌رود؛ شرایطی که در مواقع اضطراری، امکان برقراری ارتباط و دریافت خدمات امدادی را محدود می‌کند.

از سوی دیگر، قطع سیگنال شبکه‌های تلویزیونی در زمان خاموشی، دسترسی مردم به اطلاعیه‌ها و اطلاع‌رسانی‌های عمومی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد و ضرورت پیش‌بینی تمهیدات لازم برای تداوم خدمات ارتباطی و رسانه‌ای را دوچندان می‌کند.

شهروندان بر این باورند که زیرساخت‌های مخابراتی و تلویزیونی باید به تجهیزات برق اضطراری مجهز باشند تا در زمان قطعی برق، خدمات ارتباطی و اطلاع‌رسانی متوقف نشود. به‌ویژه در مناطق روستایی و نقاطی که دسترسی به سایر زیرساخت‌های ارتباطی محدودتر است، پایداری این خدمات اهمیت بیشتری دارد.

مطالبه شهروندان از مدیران شرکت ارتباطات سیار، اپراتورهای تلفن همراه و مسئولان صداوسیما، بررسی فوری وضعیت تجهیزات پشتیبان و تقویت زیرساخت‌های برق اضطراری در دکل‌های مخابراتی و تجهیزات تلویزیونی است تا در زمان خاموشی، ارتباطات ضروری مردم با وقفه مواجه نشود.

همچنین انتظار می‌رود مسئولان مربوط با بررسی وضعیت باتری‌های پشتیبان، ژنراتورها و سایر تجهیزات تأمین برق اضطراری، نسبت به رفع نقاط ضعف احتمالی در شبکه ارتباطی کوهبنان و طغرالجرد اقدام کنند.
انتهای خبر / پورحمزه

مقالات مرتبط

استخر طغرالجرد؛ مطالبه‌ای برای احیای یک ظرفیت ورزشی

استخر شنای طغرالجرد که سال‌ها یکی از معدود فضاهای ورزشی و تفریحی…

گزارش تصویری:رزمایش گردان‌های «جان‌فدا» شهرستان کوهبنان

رزمایش گردان‌های «جان‌فدا» با حضور اقشار مختلف مردم و بسیجیان شهرستان کوهبنان…

نمایش اقتدار گردان‌های جان‌فدا شهرستان کوهبنان

رزمایش گردان‌های جان‌فدا با حضور جمعی از بسیجیان و اقشار مختلف مردم…

دیدگاهتان را بنویسید