صفحه اصلی > گزارش تصویری : سوگ دانش‌آموز کوهبنانی در شهادت امام حسن عسکری

سوگ دانش‌آموز کوهبنانی در شهادت امام حسن عسکری

همزمان با سالروز شهادت یازدهمین پیشوای شیعیان، دانش‌آموز کوهبنانی با ابراز ارادت به ساحت مقدس اهل‌بیت، بر ضرورت تداوم راه ولایت تأکید کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ۷۲ عارف، نجمه یارعلی، دانش‌آموز کوهبنانی و عضو پایگاه کریمه اهل‌بیت (س)، در پیامی به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (ع)، این روز را یتیمیِ عالم و آغازی بر دوران غیبت امام عصر (عج) توصیف کرد.

 

وی با اشاره به غربت آن امام همام در سامرا افزود: حضرت حسن عسکری (ع) در دوران جوانی خود، با وجود تمامی فشارها و محدودیت‌ها، تمام توان خویش را برای صیانت از عقاید اسلامی و حفظ جان آخرین حجت پروردگار به کار گرفت.

 

این دانش‌آموز با بیان اینکه قلب‌های منتظران در این روز جریحه‌دار است، یادآور شد: وداع جانسوز امام زمان (عج) با پیکر مطهر پدر، نقطه عطفی در تاریخ شیعه است که با بر تن کردن ردای ولایت و غیبت توسط ایشان همراه بود.

 

در پایان، این عضو پایگاه کریمه اهل‌بیت (س)، شهادت مظلومانه امام حسن عسکری (ع) را به تمامی منتظران واقعی ظهور تسلیت گفت.

 

انتهای خبر /آراسته

مقالات مرتبط

بازدید بخشدار مرکزی از پروژه آسفالت روستای جور

  به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی ۷۲ عارف، صدیقه ایزدی، بخشدار…

۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تجمعات شبانه کوهبنان؛ تجلی بصیرت و وحدت مردمی

شهروندان کوهبنانی با حضور مستمر در تجمعات شبانه، ضمن پاسداشت آرمان‌های انقلاب،…

۳۰ مرداد ۱۴۰۵

برگزاری «جمعه انتقام» در کوهبنان

نماز جمعه شهرستان کوهبنان هم‌زمان با چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب…

۳۰ مرداد ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید