به گزارش خبرنگار گروه چند رسانه ای پایگاه خبری هفتادو دو عارف صدوسیوپنجمین اجتماع مردمی «شبهای عزت و اقتدار» با شعار «در ماتم پیشوای مجاهد؛ با دل داغدار و عزم استوار» در شهرستان کوهبنان برگزار شد.
در این مراسم، مردم از اقشار مختلف با حضور در خیابانهای منتهی به کوچه شهید رضا امیدوار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر استمرار راه ایثار، مقاومت و حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی تأکید کردند.
این آیین به یاد رهبر شهید انقلاب، شهدای جنگ رمضان و شهدای دوران دفاع مقدس، شهید رضا امیدوار، شهید علیرضا قربانی، شهید علیرضا پورحمزه و شهید محمود رحیمی برگزار شد.
برنامههای این مراسم شامل قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی حجتالاسلام شیخ رضا قاسمی، مداحی و اجرای شعارهای حماسی بود که با استقبال و همراهی حاضران همراه شد.
شرکتکنندگان در پایان این اجتماع، با تجدید میثاق با آرمانهای شهدا و انقلاب اسلامی، بر حفظ وحدت، انسجام و ادامه راه شهیدان تأکید کردند.
انتهای خبر / پورحمزه

