صفحه اصلی > گزارش تصویری : طغرالجرد؛ تنها منطقه‌ای که شب‌ها برق ندارد

طغرالجرد؛ تنها منطقه‌ای که شب‌ها برق ندارد

جمعی از ساکنان بخش طغرالجرد در استان کرمان، با صدور نامه‌ای سرگشاده، نسبت به اعمال خاموشی‌های مکرر و منحصراً شبانه در این منطقه در دو هفته‌ی اخیر اعتراض کردند. آنان این اقدام را مغایر با اصول عدالت در توزیع انرژی دانسته و خواستار بازنگری فوری در جدول‌های مدیریت بار شدند.

 

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی 72 عارف، ساکنان بخش طغرالجرد از توابع استان کرمان، در نامه‌ای خطاب به مدیران شرکت توزیع نیروی برق، نسبت به تداوم قطعی‌های برق در ساعات پایانی شب هشدار داده‌اند. به گفته‌ی آنان، در حالی که سایر نقاط استان الگوی خاموشی‌های متنوعی را تجربه می‌کنند، این منطقه در دو هفته‌ی گذشته صرفاً در بازه‌ی زمانی شبانه با قطعی مواجه شده است.

 

معترضان تأکید کرده‌اند که این رویه، نه‌تنها به آرامش و امنیت روانی خانواده‌ها لطمه زده، بلکه کسب‌وکارهای محلی را نیز با اختلال جدی روبه‌رو ساخته است. به باور آنان، تمرکز فشار بر یک نقطه‌ی خاص، مصداق بارز بی‌عدالتی در مدیریت بحران انرژی است و نمی‌توان آن را با شرایط ناترازی عمومی کشور توجیه کرد.

 

اهالی این بخش با اشاره به سابقه‌ی همراهی خود با نظام و دولت، از مسئولان محلی خواسته‌اند تا ضمن بازنگری در سیاست‌های اعمال خاموشی، نسبت به پایش میدانی و گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره با نمایندگان مردم اقدام کنند. آنان بر این باورند که توزیع متوازن محدودیت‌ها، تنها راهکار جلوگیری از تشدید نارضایتی‌ها و حفظ شأن شهروندان در شرایط دشوار فعلی است.

 

انتهای خبر /آراسته

مقالات مرتبط

نائب‌رئیس هیأت همگانی کوهبنان منصوب شد

مسئولیت جدید در هیأت ورزش‌های همگانی کوهبنان به بانوی فعال این حوزه…

1 آگوست 2026

تجلی مقتدرانه مردم کوهبنان در صد و پنحاه و سومین اجتماع شبانه در میدان شهدا

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی 72 عارف: تجلی مقتدرانه مردم کوهبنان…

پیاده‌روی اربعین؛ اتحاد و هشدار به دشمن

امام جمعه موقت کوهبنان، اربعین را تبلور همدلی امت با رهبری و…

31 جولای 2026

دیدگاهتان را بنویسید